im just gonna take a minute


/summer2010

Onsdagar måste nog vara världens bästa skoldag, slutar 13:55 (!!) Nåja, har kollat på ett kick-ass avsnitt av O.C och chillat.. Hehe. Ska sätta igång och plugga lite engeliska sen ska jag nog bara chilla. Glee, Grey's och Off the map ikväll, finns det något bättre än onsdagar?! No sir. Rullar viadre,peace.

desperate housewives


Skönt att ha mån-tis avklarade. Haft en helt okej skoldag, tjöt på kören när Lollo sjöng. Hahah. Iallafall, stack ner till ikano och lämnade tillbaka ett plagg sen har jag bara slappat idag. Ska nog återgå till desperata hemmafruar sen blir det Cougar Town, älska tisdagar. Peace,peace.


for the first time/ 2 ph jag tog förut.

Oj, vad skönt det kändes när jag lämnade in min so-uppgift idag. Glömde dock att kopiera ut en grej som ger mig högre betyg. Men jag kunde lämna in den på onsdag :D Har iallafall kollat på O.C och suttit i balkongen lite, vädret är ju bara för härligt. Så därför tar jag en promenad med syrran som kom förövrigt kom till oss i fredags :]


gonna let me down
Blev imorse klar med min so-inlämingsuppgift om den franska revolutionen som ska vara inne imorgon.. äntligen. Har haft lite gäster idag sen har jag sprungit och delat ut reklamen för jag ville inte missa hellcats. Serien är a w e s o m e. Har också bakat en äpplekaka som är i ugnen nu. Ska nog städa mitt rum sålänge sen om någon timme ska jag nog kolla på någon HP-film.


like im the only girl in the worldÄven fast jag fick mindre än fem timmars sömn gick jag till skolan ändå. Fick tillbaka kemi-provet jag gjorde igår och fick VG på det.. blir så glad (!!) Eheh. Slutade 14:10, kollade på O.C när jag kom hem. Oj, vad bra. Sen köpte jag lite godis och läsk. Har kollat på lite bra film och vampire diares. Ska läsa en bra bok nu. peace,peace.


like a lighting bolt, your heart will blow/dagens

Hade prov i skolan idag, vet inte hur det gick. Men hoppas det blir något bra. Fick också VG på mitt svenska bokrecension, jarå. Slutade iallafall vid tre idag,var hemma ett tag sen gick jag ner till ikano-huset. Köpte ett par chinos sen en present åt mamma, eheh. Har skrivit på so:n sedans jag kom tillbaks och ska fortsätta med det nu. C'YA.


it to late, apologize


Har kemi-prov imorgon så jag har pluggat till det hela veckan. Skolan var ganska så najs idag. Lirade gitarr på musiken.. Hehe. Slutade 13:55 och stack ner till bibblan och pluggade kemi och skrev på son. Sen så hämtade pappa mig vid sju. Kollar på Glee nu. Sen blire grey's och off the map, kärlek. C'YA.

hellcatsSåg färdigt på de 15 sista minuterna av onetreehill förut. Åh, så bra. Det kommer inte sändas förns i sommar, inte bra. Inget speciellt har hänt idag. Blev klar med reklamen för ett tag sen, vädret var ganska så awzum idag. Sen hann jag duscha också. Nåja, nu börjar Hellcats som jag ska kolla på. Efter det måste jag städa mitt rum. Ovanligt, hah. C'YAA.


inspirationdagenInspirationdagen i örebro = awesome. Jätte många studerande människor ordnade det med hjälp av kommunen. Bl.a min syster. Dom snackade om vad dom vill bli och vad dom pluggar till. Oj, vad intressant. Jätte smart av dom att ordna det (!!) Synd att jag glömde min kamera alltså. Hehe, nu ska jag sortera reklam och dricka 7up :]


people change, change because of who i amTror inte att det finns något bättre än fredagar, men är inte säker. Hade hemkunskap prov, får se hur det gick. Har bara kollat på O.C och chillat. Det snöade inatt också, det var ju liksom vår igår och idag är det snö och slask överallt. Aja, skönt med helg iallafall. L A T E R.

you dream like a fool#dagensoutfit.

Otroligt skönt att det är fredag imorgon och att jag inte behöver plugga något på hela helgen. Skola idag, rullade på. Hehe, var med kusin ett tag när jag kom hem. Satte igång och plugga efter det. Det tog sin tid.. Men det känns som allt sitter. Ska nog gå och repetera allt lite nu. Sen blire lite twilight-läsning sen sängen. C'YA.

know your enemyphotos by me

Sovmorgon var ju inte alls fel imorse, skolan rullade på som vanligt. Har kollat på O.C och läst ut min bok, sjukt var bra den var. Eheh. Plugga sönder är vad jag ska göra nu tills alltihop sitter. Grey's Anatomy har säsongs-premiär ikväll också, längtat som bara den. Det missar man inte (!!) Aja, ska plugga nu. L A T E R.


19:46Blev pretty happy när jag såg att jag gick G på ett ämne jag suger på.. matte of course. Fick sluta tidigare än vanligt idag så hann se på O.C. De fyra senaste timmarna har gått åt plugg, har prov på fredag. Rätt så mycket sitter i hjärnan nu. Aja, ska läsa tills desperat housewifes börjar. C'YA.


MONDAY LUNES MÅNDAG

ph:jag

Precis varit nere i tvättstugan, ska ner dit senare. Kom från stadsbibliotket för ett tag sen, hade tänkt plugga masssor men istället läser jag en asbra bok som jag hittade. Men lite plugg blev det..Haha. Har hkk-prov på fredag så imorgon ska jag plugga som bara den. Hehe, ska nog läsa nu. Jättebra bok somsagt :]

i just don't care
ph:me


Inget spceiellt har hänt idag. Gick upp tidigt imorse bara för att dela ut all reklam sen har jag kollat på tv och slappat. Kollade på Hellcats förut också, en ny serie på kanal5. Den var awesome. Aja, ska kolla på Harry Potter och fenixorden och städa lite i rummet nu. CYAAA.


pray for japan
Ber en bön för japan.. it's awful what's happend.

THERE WILL BE AN ANSWER
                                                                                photos by me.

Hoppade in i duschen var det första jag gjorde imorse, sen storstädade jag mitt rum tills klockan slog tre typ. Gick då ner till @mosken som vanligt, awesome föreläsning. Kom hem för ett tag sen och ska strax börja vika ihop all reklam. Spider-man och Legally Blonde 2 kommer senare så ska nog sätta igång nu. CYA.


sjuk
Sjuk på studiedagen.. Har spytt 4 gånger, hatar det. Har druckit typ fem liter vatten. Har inte ont i magen nu, bara yr och lite illamående. Kan knappt stå. Jag som hade tänkt dra ner till stan idag. Aja, ska bara vila/kolla på film be en bön för att jag ska bli bättre. Kanske gör en smoothie senare, mamma tvingar mig och äta något. Fårse om det blir skola för mig imorgon. Peace.

youtube
Hade skola som vanligt idag, slutade vid två. Kollade på O.C när jag kom hem, sen gjorde jag en pizza åt familjen, den blev ganska så braa. Åt inte så mycket. Käkar glass och kollar på youtube-klipp är vad jag gör nu. Ska nog sitta här och efter några videos sen blire nog någon bra film. Inte helt fel med studiedag imorgon också. CYA.


tuesdaypictures jag tog igår.

Tisdagar är ju inte direkt favoritdagen, börjar 8:10 och slutar fyra. Fast vi fick sluta en halvtimme tidigare idag :D Ska hitta något att ha på mig sen drar jag ner till ikano, måste ha nya tröjor. Hoppas jag hittar något. Efter det blir det matteplugg, men inte så mycket att jag får hjärnsläpp på provet imorgon. Drar nu,peacee.


let it be me
//förra veckan.

Slutade halv fyra idag bara för att klassen stack på någon random teater. Hehe, har kollat på tv och chillat. Hade tänkt dra ner till ikano idag men eftersom jag kom hem vid fem så sket jag i det, ska nog dra ner dit imorgon. Borde också plugga matte men skjuter det upp tills imorgon. Chillar vidare, ciaoo.


Cause you just my type, oh na na na na


Inget speciellt har hänt idag. Gick ner till moskén vid tre som vanligt, slutade vid fem. Har bara chillat med kusin som precis gick. Ska fixa något att käka för har bara ätit godis idag, till frukost också. Bra där. Aja, ska vika ihop rekalamen & kolla på Harry Potter inatt.. Tror det blir fången från azkaban, boken är den nästbästa. P E A C E.


smoothie

Gjorde smoothie förut med syrran, som förövrig kom från örebro igår. Blev jättegott. Aja, ska dra och kolla på film nu. P E A C E.


RSS 2.0