smooth criminal2 hours ago.

Söndag, delade ut reklamen vid tolv idag bara för att slippa göra det senare. Hehe, tog en snabbdusch sen stack mamma, lillasyster och jag ner till Burger King. Käkade en försenad lunch, sen gick vi och kollade runt i ikano-huset. Fick min lön idag istället för imorgon så köpte en blå skjorta från H&M.. najs. Rullar vidare, peace.

saturdayKöpte de bekväma, fina byxorna från H&M för en vecka sedan. Inte så mycket har hänt idag. Blev jätte förkyld när jag vaknade imorse men det gick över sen, som tur var. Stack ner till moskén som vanligt, var orolig över att jag skulle faila på läxan men klarade det :D Ska plugga mer nästa gång. Har annars varit ute ganska så mycket. Hehe, ska sortera reklamen nu. Later.


rpattz


Sett den här klippet med rpattz flera gånger förut, pretty hilarious.


never say never

några ph från promenaden förut.

Har inte gjort så mycket idag. Hann plugga lite engeliska imorse sen så har jag bara chillat. Kollade på Harry Potter och dödsrelikerna igår. Är det världens bäst film?! Sen förut gick jag på en promenad, hade med mig kameran så det blev lite bilder. Ska kolla på youtube-klipp nu sen blire Rush Hour. Chillar vidare,ciao.


fireflies
nyss.

Håller på och fixar en ny header, som jag förmodligen kommer ha på bloggen framöver. Brosan kommer senare med prison break säsong ett och två, och dem två senaste Harry Potter filmerna.. HELLYES. Varför hyra filmer när min brosa har typ.. alla?! Haha, ska fortsätta fixa med headern sen blire käk och chill tills min bror kommer. C'YA.


guitarfotatde lite idag :]

bless the broken road#before the wedding.

Ganska så uppenbart att det inte har blivit några inlägg i helgen eftersom min kusin bröllop var i lördags. Den var ganska så epic. Och måste säga att hon aldrig varit finare. Aja, har hjälpt till med det, delat ut reklamen och så hann köpa lite grejer i lördags :] Idag ska jag bara softa, hänga vid balkongen och läsa någon bra bok. Sen senare, ska jag förmodligen ut och fota. Ska städa rummet samtidigt som jag ska försöka fixa brunch. Later.

the last songKollat på nästan hela TLS innan det inte gick att forsätta kolla, det var ungeför 35 minuter kvar. Aja, ska hyra den på lovet. Hittils måste jag nog säga att det verkar vara en av världens bästa filmer. Miley cyrus är så himla grym.<3

Here we are now, entertain us.

today.

Sitter här och surfar runt lite på nätet samtidigt som jag är inne på seterra och pluggar geografi. Det mesta sitter nu, men ska plugga på haven och sånt snart. Skolan var okej idag, istället för idrott och engeliska så gick vi på någon teater nere vid stan som inte var så bra. Haha, sen har jag bara pluggat och softat. Ska städa mitt rum lite snabbt nu sen blir det mera plugg. Skönt med påsklov snart. C'YA.


7 things

/by me.


Skoldagen gick jättesnabbt, som tur var :D Gick hem och hämtade min plånbok, sen ner till stan och och så träffade jag Elina [ 15 år idag!!], Lisa och Lollo. Käkade på någon ställe. God pommes och cola. Haha, sen kollade vi runt lite, hittade en skjorta jag köper om jag orkar, eheh. Kom hem för länge sen och ska sova nu.


ambitions

3 ph från igår

Inget inlägg igår eftersom mamma har köpt en ny anslutnings-grej som blev aktiverad idag. Hade praktiskt prov på hemkunskapen, tyckte det gick pretty good :D Sen blev det chill resten av dagen. Inte så mycket har hänt idag, tog en sväng till ikano och hittade inget. Stan imorgon alltså (!!) Sen blev det mosken, är ledeig nästa vecka bara för att min kusin ( en av lärarna) gifter sig. Sen ikväll kommer syster från örebro :] Ska nog senare ta en promenad eftersom vädret är så najs.. Rullar vidare,peace.

This ain't about givin' up or givin' in/ 2 ph jag tog förut..  det är vår (!!!)

Skolan rullade på, wicked idrotts-lektion och andra ointressanta lektioner.. Hehe. Har kollat på lite O.C och slappat. Förhoppningsvis är det inga läxor nästa vecka. Veckan därefter är det iallafall påsklov. Oj, vad skönt. Ska nog sätta mig i balkongen och bara slappa nu - jag älskar vädret. LATER.


tuesdayförsta februari 2011

Skolan rullade på fint, hade utvecklingssamtal som gick rätt så bra. Slutade vid fyra, stack hem och chillade. Sen gick jag ner till stan och mötte upp Lisa och Elina. Kollade runt, hittade ett snygga par chinos som jag ska köpa när jag får tid. Sen så satt vi i Mc någon timme, snackade massor.. Najs! Kom hem för ett tag sen. Nu: desperate housewifes.

i was born this way
/yesterday

Söndagsångest?! Haha, har aldrig förstått mig på det. Nå, min söndag har varit någon slags chillsöndag. Segat här, vid datorn eller vid tvn. Sen delade jag ut reklam och förut kollade jag på hellcats, sjukt bra. Ska nog till tvn nu.. Hehe. C'YA.

i knew it


/två timmar sen

Kollade på she's the man förut. Haha, det måste nog vara världens roligaste film. Nåja, idag har jag inte gjort så mycket. Gick ner till mosken som vanligt, och även kollat på vampire diares jag missade igår.. asbra. Ska någon gång kolla på första säsongen. NU: sortera reklam.


RSS 2.0